Calderys

Jobba hos oss

 

Oavsett om du studerar, är nyutexaminerad eller jobbar så är Calderys den perfekta arbetsplatsen för att starta en spännande och givande karriär. Vi är världsledande på monolitiska eldfasta material och ett helägt dotterbolag till Imerys – det marknadsledande företaget inom industrimineraler, som handlas på Parisbörsen.

Calderys är en tillförlitlig och nyskapande leverantör av eldfasta lösningar, med moderna produktionsanläggningar och över 100 års erfarenhet av eldfast teknologi och installation. Med ett världsomspännande nätverk som sträcker sig över 15 länder är karriärmöjligheterna oändliga. Vi uppmuntrar våra anställda att uppnå sin fulla potential och erbjuder därför karriärutveckling och skräddarsydda utbildningar som finslipar deras expertområden.

Möjligheter för yrkesfolk

Med över € 500M i omsättning, 19 produktionsanläggningar och närvaro med dotterbolag i 31 länder och en personalstyrka på 2.500 anställda, är Calderys världsledande inom monolitiska eldfasta lösningar och tjänster. Vårt uppdrag på Calderys är att leverera värde till våra kunder. Vårt erbjudande till dig bygger på att kombinera vår världsledande produktportfölj inom eldfast med vår förmåga att leverera högkvalitativa projektledningstjänster – från planering och installation, till nyckelfärdig leverans och driftsättning. Calderys är en division inom Imerys Gruppen - världsledande inom industrimineraler, noterat på Parisbörsen.

Studerande och nyutexaminerade

Är du redo att ställa din utbildning och färdigheter på prov? Kom och arbeta på Calderys. Vi satsar starkt på utbildning och har resurserna att erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt praktikprogram såväl som spännande möjligheter för nyutexaminerade akademiker. Vi är stolta över att kunna föra in individen på en lovande karriärstege och ge alla personer de verktyg som behövs för att lyckas i vårt företag. Med Imerys strategiska verksamhetsnät över hela världen är karriärmöjligheterna oändliga.

Calderys har ett kontinuerligt behov av få in nya talangfulla personer i de olika verksamheterna för att nå våra långsiktiga mål för tillväxt och ny affärsutveckling. Vårt praktikprogram ger dig möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper, arbeta med viktiga projekt, bygga upp din ledarskapskompetens och förbereda dig inför arbetsmarknaden.

Det globala praktikprogrammet inom flera områden på företaget löper hela året; praktiktiden är 3-12 månader. Vi tar emot ansökningar från studenter och nyutexaminerade med kunskaper inom bland andra följande områden: keramteknologi, materialvetenskap, maskinteknik, processteknik, ekonomi, företagsledning och marknadsföring.

Utbildning och utveckling

Calderys har en företagskultur som främjar ständigt lärande. Vår målsättning är att investera i medarbetarnas utveckling och få dem att utnyttja hela sin förmåga. Vi har skapat Calderys Academy för att accelerera medarbetarnas karriärer och ge dem en ovärderlig inblick i Calderys verksamhet.

De övergripande målen med utbildningen är att:

  • Överföra och sprida kunskaperna om eldfasta lösningar
  • Skapa en gemensam företagskultur på Calderys
  • Integrera nyförvärvade företag
  • Förbättra och bibehålla de anställdas kunskaper och förmågor

Kurserna hålls av våra egna experter som förmedlar kunskapen de har byggt upp genom alla åren i företaget. I dagsläget erbjuder akademin utbildning inom försäljning, teknik, projektledning och förhandlingsteknik.

Vi har dessutom tagit fram föreläsningar och praktiska övningar som fokuserar på specifika områden, till exempel: kund- och leverantörshantering, materialkunskap och installationsteknik. Miljö, hälsa och säkerhet ingår i alla utbildningar för att främja en arbetsmiljö utan risker och faror. Mer om Calderys Academy.

Jobbmöjligheter hos Calderys

Calderys job offers:12/01/2018

We invite you to apply to Calderys job offers through the Imerys Group Website, from where you have all Imerys job offers. Calderys job offers can be easily identified, as the position title mentions Calderys. Do not hesitate, click right now.

Document Center

Calderys I Skandinavien

Calderys I Skandinavien

Ansök nu

Fokus

Utbildning | Calderys akademi

Case studies 01

Calderys utbildningsprogram sprider kunskaperna om eldfasta lösningar inom koncernen för att bättre möta kundernas behov. Utbildningen stödjer sig på vår erfarenhet inom innovation.

Läs mer

Säkerhet | Säker start i Indien

Case studies 01

Den indiska versionen av koncernens säkerhetsutbildning syftar till att höja den enskilda individens säkerhetsmedvetande, beteende på anläggningen, skapa ett gemensamt säkerhetsspråk och förbättra säkerhetstänkandet.

Läs mer

OEM-tjänster | Intervju

Case studies 01

Baserat på egen expertis inom teknik och projektledningstjänster tillhandahåller vi konstruktion, installation och eftermarknadstjänster till OEM- och konstruktionsföretag.

Läs mer

Jobb & Karriär

Related companies: www.imerystc.com, www.imerys-toiture.com, www.imerys-structure.com, www.ikf-solutions.com