Calderys

Konstruktionsföretag, OEM och EPC

 

Vi hjälper er att leverera utmanande projekt över hela världen.

Calderys har lång erfarenhet av att arbeta med en mängd företag inom totalentreprenad samt OEM-företag och ugnstillverkare, för att utveckla komplexa industriutrustningar till den tunga industrin. Vårt globala nätverk av sakkunskaper och en arbetskapacitet på 24 timmar om dygnet gör att vi kan leverera säkra, tillförlitliga och högeffektiva lösningar.

Vi har utmärkta referenser över hela världen.

Vår fokus är att leverera kompletta eldfasta infodringar

Calderys tillhandahåller kompletta eldfasta lösningar för järn- och stålindustrin, gjuterier, aluminiumverk, cement- och kalkfabriker, förbränningsanläggningar, pannor och kraftanläggningar samt till den petrokemiska och kemiska industrin.Våra ingenjörer och tekniker samarbetar med dig för att hitta en infordringslösning som är bäst anpassad till kundens krav.

Vi hjälper totalentreprenörer med att förbättra den totala ägandekostnaden, effektiviteten och säkerheten för utrustningen, samt innovation och global projektledning.

Hantera eldfasta projekt är vår specialitet

Calderys har förmågan att bli en integrerad partner på eldfasta material och ta hand alla behov, från ritbordet till färdig installation. En fungerande eldfast lösning börjar inte med beställningen av en produkt och slutar inte heller när produkten har levererats till kundens dörr. En totallösning omfattar rätt materialval, en bra konstruktion, rätt installation och en effektiv projektledning. Calderys identifierar bästa arbetssätt och tar även hänsyn till lokal och unik kännedom för att föreslå de effektivaste och lönsammaste lösningarna.

I vårt globala nätverk finns 100 projektledare och arbetsledare som besitter all kunskap och erfarenhet som krävs för installationer och specialprojekt. Tack vare vårt globala nätverk av experter kan vi tillhandhålla bland annat följande tjänster inom projektledning:

Engineering
Omvärmningsugn – Konceptritning för installation
Add
  • Tids- och kostnadsplanering
  • Resurshantering
  • Konstruktionsritningar
  • Tillhandahålla maskiner och utrustning
  • Kostnadskalkyler
  • Riskhantering
  • Arbetsledare som övervakar/leder projektet

Vi kan även utse någon av våra fyra godkända globala installatörer att hantera och leverera installationen som en nyckelfärdig lösning.

Document Center

Calderys I Skandinavien

Calderys I Skandinavien

Fråga experten

Fokus

Projektledning | Intervju

Case studies 01

Med en kombination av tekniska kunskaper och praktisk erfarenhet bidrar våra engagerade projektledare med vad som krävs för att genomföra installationer och specialprojekt över hela världen.

Läs mer

OEM-tjänster | Intervju

Case studies 01

Baserat på egen expertis inom teknik och projektledningstjänster tillhandahåller vi konstruktion, installation och eftermarknadstjänster till OEM- och konstruktionsföretag.

Läs mer

Säkerhet | Säker start i Indien

Case studies 01

Den indiska versionen av koncernens säkerhetsutbildning syftar till att höja den enskilda individens säkerhetsmedvetande, beteende på anläggningen, skapa ett gemensamt säkerhetsspråk och förbättra säkerhetstänkandet.

Läs mer

Jobb & Karriär

Related companies: www.imerystc.com, www.imerys-toiture.com, www.imerys-structure.com, www.ikf-solutions.com