Calderys

Projektledning

 

Det krävs teknisk kunskap för att skapa en god design. Det krävs praktisk erfarenhet för att överföra en design på pappret till en kvalitetsinstallation på väggen. Och det krävs disciplinerad projektledning för att sammanställa dessa två och vara säker på att allt sker i tid och inom budget.

Vi tillhandahåller kompletta projektledningstjänster för att effektivt leverera eldfasta projekt från början till slut. Våra tjänster omfattar konsultation, planering, tidplan för leverans, arbetsledning på plats samt utbildning för kundens personal.

Vårt globala nätverk av specialiserade experter från industrin och professionella projektledare består av över 450 projektledare, arbetsledare, tekniska experter och ingenjörer spridda över hela världen. Vi identifierar och jämför bästa praxis och tar även hänsyn till lokal kunskap och särdrag för att leverera effektiva och kostnadseffektiva projekt.

I nära samarbete med våra kunder, säkerhetsställer våra team avslut i tid och inom budget - oavsett om det är delar av ett projekt eller nyckelfärdig leverans och i driftsättning.

Vanligt förekommande uppgifter inkluderar:

  • Planering: inklusive omfattning av tillämpningsområde, schemaläggning, budgetering och leverans
  • Utförande: arrangera team och arbetslag , hantera arbetsuppgifter, koordinera
  • Övervakning: hålla schemat, journalföring, rapportering
  • Avslut: kontraktshandlingar, dataöverföring

Document Center

Calderys I Skandinavien

Calderys I Skandinavien

Fråga experten

Fokus

OEM-tjänster | Intervju

Case studies 01

Baserat på egen expertis inom teknik och projektledningstjänster tillhandahåller vi konstruktion, installation och eftermarknadstjänster till OEM- och konstruktionsföretag.

Läs mer

Jobb & Karriär

Related companies: www.imerystc.com, www.imerys-toiture.com, www.imerys-structure.com, www.ikf-solutions.com