Calderys

Konstruktion

 

Vi kan erbjuda ett kundanpassat designpaket med utförliga ritningar, värmegenomgångsberäkning, teknisk dokumentation över produkter, passande installationsanvisningar och projektspecifika torkledningsscheman.

Calderys har nio tekniska regionkontor som i sin tur får stöd av två internationella teknikavdelningar, så uppdrag som släpar efter är sällsynt. Kvalificerad personal kan ta hand hela konstruktionen av ditt projekt – från ritbordet till färdig installation.

Våra medarbetare
Reparation av masugn
Specialkonstruerad cyklon

Varje anläggning är unik och har egna speciella tekniska utmaningar som måste lösas. På Calderys anser vi att övning ger färdighet. Våra konstruktionstekniker fortsätter arbeta i nära samarbete med installationspersonalen efter projekteringen. Det här samarbetet gör att eventuella svårigheter kan lösas både med god konstruktionspraxis och installationspersonalens erfarenhet. Våra sakkunskaper inom följande områden hjälper oss att ta fram kundanpassade lösningar:

  • Bästa möjliga förhållande mellan kostnad/prestanda tack vare kunskaper om en mängd tegel, fiber, förankringar och andra tillbehör, utöver våra egna monolitiska produkter
  • Optimerad värmeöverföring med stöd av moderna analysprogram (Ansys, SimuTherm)
  • Modellering för anpassning till kundens behov (AutoCad, ProEngineer etc.)
  • Expansionsberäkningar (för att undvika den vanligaste orsaken till att infodringen går sönder i förtid)
Behöver ni en expert som tar hand ert projekt? Kontakta oss!

Document Center

Calderys I Skandinavien

Calderys I Skandinavien

Fråga experten

Fokus

Gjutlådor | Renhet i stål

Case studies 01

Den här lösningen som har testats och visat sig effektiv i stora stålverk har till uppgift att optimera stålets renhet i gjutlådan samt förbättra avskiljningen av väte.

Läs mer

Balkar och ståndare | Färdiggjutna lösningar

Case studies 01

CALDE™ är en serie färdiggjutna produkter för balkar och ståndare i omvärmningsugnar som kan bidra till betydliga driftsbesparingar i installationstid och energi.

Läs mer

Tak | Färdiggjutna lösningar

Case studies 01

Calderys har tagit fram ett komplett sortiment av färdiggjutna material för taken på omvärmningsugnar, för att möta behovet av betydliga driftsbesparingar i installationstid och energi.

Läs mer

Jobb & Karriär

Related companies: www.imerystc.com, www.imerys-toiture.com, www.imerys-structure.com, www.ikf-solutions.com